Coronavirus

Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 20 - 05- 2020 | 08.00

Geachte gast,

Wij zijn vanaf het uitbreken van de corona crisis altijd "gewoon" open geweest. Maar ja, wat is gewoon?

Iedereen was in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. Dus velen durfden niet te reizen en "gewoon" even naar Ameland zat er voor velen niet in. 

Woensagavond 6 mei heeft Mark Rutte in de persconferentie groen licht gegeven voor reizen in eigen land. Vanaf 1 juni worden enkele maatregelen versoepeld op de site van de Rijksoverheid is te lezen: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’.  Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen het coranavirus blijft houden". Natuurlijk doen we dat, ook hier op Ameland. Dus waar wacht u nog op?

Kijk op de site, mail, pak je tas in en kom lekker uitwaaien op Ameland. Even genieten, lekker wandelen op het strand, fietsen door de duinen en bij thuiskomst lekker relaxen op je eigen terras bij Happynes.

De veel gestelde vraag of u wel welkom bent is echt overbodig. U bent meer dan welkom. Afgelopen periode is het stil geweest op Ameland, veel te stil. De ondernemers hebben niet stil gezeten en zijn druk bezig geweest om hun zaak tiptop in orde te maken om u welkom te heten. We hebben u allemaal gemist en kijken ernaar uit dat het weer gezellig druk wordt op Ameland.  

Winkels , restaurants en terrassen

De winkels in het centrum zijn open en vanaf 1 juni mogen ook de restaurants en de terrassen hun deuren weer openen. Maar ook als u voor 1 juni komt, hoeft u niet zelf te koken. De restaurants brengen uw maaltijd gewoon bij de vakantiewoning hoe relaxed is dat? Kom en geniet!  

Mocht u al geboekt hebben en nog vragen hebben mail even. Ik beantwoord ze graag.

Graag tot ziens op Ameland!

Met vriendelijke groet,

Aukje Mosterman l Happynes vakantiewoningen

Lees hier de volgende stap ;

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/202...