Coronavirus

Herfstvakantie 2020 - Kijk bij last minutes!

Geachte gast,

Wij zijn vanaf het uitbreken van de corona crisis altijd "gewoon" open geweest. Maar ja, wat is gewoon?

Iedereen was in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. Dus velen durfden niet te reizen en "gewoon" even naar Ameland zat er voor velen niet in. 

Op dit moment, vanaf 02 oktober staat Nederland voor onze Duitse gasten op rood, oftewel ze kunnen niet naar Nederland reizen zonder dat ze natijd een coronatest moeten ondergaan en / of 2 weken in Quarantaine moeten.

Hierdoor is er weer beschikbaarheid in de herfstvakantie. Dus heb je zin om naar Ameland te komen deze maand?  Kijk op de site, mail me voor de mogelijkheden en kom lekker uitwaaien op Ameland. Even genieten, lekker wandelen op het strand, fietsen door de duinen en bij thuiskomst lekker relaxen in en bij  je eigen woning bij Happynes.

De veel gestelde vraag of u wel welkom bent is echt overbodig. U bent meer dan welkom.

Winkels , restaurants en dinerarrangement met Nes cafe

De winkels in het centrum zijn open. Maar de restaurants en terressen zijn dicht. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. U kunt zelf lekekr wat klaar maken en als u geen zin heeft om te koken , de restaurants brengen uw maaltijd gewoon bij de vakantiewoning. en voor diegenen die niet iedere keer een restaurant willen opzoeken is het ook mogelijk een diner arrangement  bij te boeken die voor u is samengesteld door de koks van restaurant Nes -Cafe, een van de beste restaurants van Nes! Hoe relaxed is dat? De maaltijden worden aan de deur bezorgd of indien gewenst klaar gezet in de woning met een opgedekte tafel op ene tijd die u wilt.  

Boot, Wagenborgpassagiersdiensten ( www.wpd.nl)

Zoals overal in het openbaar vervoer is ook bij Wagenborg verplicht een mondkapje te dragen op de boot. Vanaf midden juni i het niet alleen verplicht om je auto te reserveren als je die meeneemt maar ook als passagier. De reen hiervan is dat er minder mensen mee kunnen en door een plaats te reserveren weet je van tevoren of er plaats is of niet op de boot.

Een auto meenemen naar Ameland is echt niet nodig. Huur van tevoren een fiets. Als je aankomt bij de boot staat deze klaar en brengt de fietsverhuurder uw bagage naar de woning. Lekker handig toch?

Mocht u al geboekt hebben en nog vragen hebben mail even. Ik beantwoord ze graag.

Graag tot ziens op Ameland!

Met vriendelijke groet,

Aukje Mosterman l Happynes vakantiewoningen

Lees hier de volgende stap ;

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/202...