Kinderen willen niet meer weg!

Bent u op zoek naar een vakantieplek waar u met het hele gezin kunt genieten van comfort, gemoedelijke sfeer en veel gezelligheid? Waar de kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen en zich geen moment hoeven te vervelen? Een plek waar u het echte Amelandgevoel kunt ontdekken? Kom dan eens naar HappyNes!

Comfortabele en luxe vakantiehuizen

Rond de voormalige boerderij van mijn ouders hebben wij, Aukje Mosterman en Rijk Heikoop, 16 luxe en comfortabele vakantieverblijven en 2 bed & breakfasts gerealiseerd. We hebben onze vakantiehuizen met veel zorg voor comfort en aandacht ingericht. Er is voor iedereen wat te vinden. Kies uit sfeervolle bed en breakfast, een comfortabele woning, een  wellness woning, kinderwoning of een riante huizen die geschakeld kunnen worden  tot wel 30 personen.

Paradijs voor kinderen

Alle vakantiewoningen van HappyNes staan in het centrum van Nes op het groene erf, waar kinderen zich gegarandeerd vermaken. Er is een grote zandbak, een trampoline en allerlei speeltoestellen en speelwerktuigen. Voor de kleinsten is het echt genieten als ze mogen helpen met voeren van de konijntjes en kippen of even de schaapjes mogen aaien. Er mogen ook eieren geraapt worden en er kan gesmuld worden van de minikomkommers uit de broeikas. En wie weet maak je wel een ritje op de rug van Lobke, ons shetlandpaardje!

Unieke uitjes voor het hele gezin

Via de VVV worden er veel activiteiten georganiseerd. Als ik advies kan geven wat leuk is om te doen doe ik dat graag. Als er genoeg animo voor is organiseren we in de vakantieperiodes een tractortocht naar De Hon, het oostpunt van Ameland of naar Hollum over het groene strand. Soms doen we wat anders als een wad zwerftocht, een nachtwandeling door het Hollumerbos, een vaartocht met de oersterke ’Tornado’, boottocht naar de schelpenbank/zeehondenplaat of gaan de kids gezellig mozaïeken bij het smederijtje in Buren. Allemaal leuke dingen om te doen, vakantie vieren begint hier!