Last minutes mei vakantie!

Aanstaand weekend  = 07 Mei  = zijn er nog  woningen vrij bij Happynes!

Meivakantie lastminute. De meivakantie is een van de mooiste tijden van het jaar. Het is lekker weer, alles groeit en bloeit, en iedereen heeft zin om er op uit te trekken en leuke dingen te doen. Een ideale gelegenheid dus om een meivakantie last minute te boeken.

Het weekend van 7 mei zijn Aukje, Carla, Andre en Ot nog vrij.   

Winkels & restaurants

Natuurlijk is het coronavirus ook op Ameland niet weg en moeten we ons ook hier aan de regels houden. Vanaf woensdag 28 April mogen de terassen weer open van 12.00 - 18.00 en is het weer mogelijk om de winkels te bezoeken zonder afspraak. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om op diverse plaatsen eten en drinken af te halen en/of te laten bezorgen. 

Boot, Wagenborgpassagiersdiensten ( www.wpd.nl)

Een auto meenemen naar Ameland is niet nodig maar kan natuurlijk natuurlijk wel. In de wintermaanden is er  voldoende beschikbaarheid maar voor een up to dat beschikbaarheid van de afvaarten verwijs ik u naar de site van de rederij. Laat u uw auto op het vasteland in Holwerd staan? Dan is het ook mogelijk een auto op Ameland te huren of een fiets. De fiets kan als je aankomt klaar staan bij de boot of bij uw woning. De fietsverhuurder kan zelfs uw bagage naar de woning brengen. Lekker handig toch?

Tot ziens in Nes, tot ziens bij Happynes!

Groetjes,

Aukje Mosterman