Nes Café, vanaf 13 oktober TAKE AWAY !

Horeca dicht, ook restaurant Nes - cafe in Nes op Ameland. Wat nu?

Froukje Nobel van  Nes -cafe baalt flink van de maatregelen. Ze moesten al flink terug in het aantal tafels en vanaf woensdag 14 oktober moeten ze dicht. ,,Het is natuurlijk heel vervelend. Vanwege de herfstvakantie zijn er veel gasten op Ameland en die wil je graag welkom heten op je terras en in de zaak. Dat we alleen samen het corona virus eronder krijgen is mij duidelijk en natuurlijk willen wij daar ook graag aan mee werken maar leuk is anders. Mensen komen hier voor de gezelligheid, een hapje en drankje en de meesten hielden zich goed aan de regels. De meeste gasten begrijpen het nut van de regels en als het te gezellig werd attenderen we elkaar erop. Ze zitten aan een tafel op veilige afstand van elkaar. Dus als het aan mij ligt hadden we open kunnen blijven! ”

Maarja, het is niet anders en natuurlijk stoppen we er niet mee nu we onze deuren moeten sluiten. We richten ons nu op de gasten die niet bij ons kunnen komen dineren door het mogelijk te maken de gerechten af te halen of te laten bezorgen. ,,We hebben tezamen met al het personeel geflyerd om zo de gast erop te attenderen dat we open zijn voor het afhalen en bezorgen van diverse gerechten. Speciaal voor de gasten van Happynes is er een diner arrangement compleet met een bierpakket en/of wijnadvies. We hebben echter ook veel vaste gasten, ik weet zeker dat die ook bij de afhaal zullen bestellen.”

Mocht u benieuwd zijn naar de kaart van Nes-cafe kijk dan https://www.nes-cafe-ameland.nl . Bestellingen plaatsen kan via : info@nes-cafe-ameland.nl of bel 0519 542760.