Ameland adventure

Of je nu op zoek bent naar outdoor (strand)activiteiten voor het hele gezin, een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje dan is… Ameland Adventure de plaats voor outdoor (strand)activiteiten op maat.

Veel ervaring of geen ervaring, jong of oud… er is altijd wel iets leuks te doen allen of in een groep. Zo kun je er terecht voor stoere en spannende sportaktiviteiten als strandzeilen, blowkarten, golfsurfen, kitesurfen, brandingkayakken, powervliegeren, boogschieten en nog veel meer!

Het Beach House is gelegen op een unieke plek op het strand van (Nes) aan het eind van het westerpad op nog geen 10 minuten fietsen bij  “HappyNes” vandaan. Enne ….heeft niet iedereen zin om actief bezig te zijn? Geniet dan op het terras van een lekker drankje, ga lekker relaxen in een van de hangmatten of loungebanken.

En wil je in dezelfde sfeer ook wat eten dan kan dit bij de nieuwe strandtent Bravo die te vinden is links bij de strandopgang van het strand Nes. Lekker eten, gezellige sfeer zeker een bezoek waard!

Een handige uitvalplaats voor deze sportieve activiteiten is Happynes. Bekijk of er een vakantiewoning van uw gading bij zit.