Eet, Drink & Geniet, Nes Café, is weer open vanaf 1 juni.


Vanaf 1 juni mogen de Horecagelegenheden met een terras hun deuren weer openen, ook de strandtenten. Natuurlijk wel onder de voorwaarde dat het virus onder controle blijft en met inachtneming van de anderhalve meter maatregel. Dat laatste is nog een heel gepuzzel voor veel horecaondernemers op Ameland.

"Onvoorstelbaar hoeveel berichtjes meteen binnenkwamen. We kunnen niet wachten om onze gasten weer te verwelkomen. We zijn heel blij dat we eindelijk weer open kunnen", aldus Froukje Nobel van Nes Café. De mailtjes en appjes stroomden gisteravond gelijk al binnen. "Echt super! Natuurlijk moeten we eerst kijken hoe we het allemaal in moeten richten. We zijn al druk aan het overleggen over hoe we het beste open kunnen".

Of ze extra ruimte voor het terras krijgen is nog even afwachten, de horecabond is in overleg met de gemeente over de mogelijkheden. 

Misschien een stuk straat erbij om op die manier het terras uit te breiden? We zullen het zien.   

Binnen in het restaurant eten kan ook. Er mogen maximaal 30 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn (incl. personeel) dus vooraf reserveren is dan wel noodzakelijk. 

Mocht u bij ons gereserveerd hebben dan kunt u nu al reserveren bij Nes Café door de unieke samenwerking die we hebben. Dat kan via: info@nes-cafe-ameland.nl of bel 0519 542760.