HappyNes, uw thuis op Ameland!

Door Aukje op woensdag 13 april 2016.

HappyNes staat op een unieke locatie, omgeven door veel groen midden in het centrum van Nes. Het is centraal gelegen maar wel lekker rustig. Hier kunt U nog ’s morgens wakker worden van het getjilp van de vogels of het kraaien van de haan. Het is een mooi stukje Ameland, misschein wel het best bewaarde geheim van Ameland, waar iedereen, jong en oud kan genieten en thuiskomen. HappyNes, uw thuis op Ameland!

Voor gezinnen en famillie is het er een walhalla bij. Als gast vind u hier de ruimte om tot rust te komen. Uw kinderen kunnen er heerlijk spelen, ravotten en gebruik maken van de vele skelters, ligfietsen en ander rijdend speelgoed. Maar niet alleen gezinnen komen er , maar ook stellen, ouderen, vriendengroepen, sportclubs die door de centrale ligging van slechts 3 minuten lopen van het dorp, de winkeltjes en de warme bakker er graag erblijven. Ook voro diegenen die slecht ter been zijn, een rollator nodig hebben of een rolstoel kunnen er vaak terecht. Een aantal woningen beschikken over ruime slaapkamers met badkamer en toilet op de begane grond. Daardoor is HappyNes is het adres , voor íedereen  het hele jaar rond!

En ook Ameland daar is zoveel te doen en beleven. De authentieke gezellige dorpjes, de ongerepte natuur, kilometers strand waar je kunt wandelen zonder mensen tegen te komen, eeuwenoude tradities; op Ameland maakt u kennis met het leven zoals het bedoeld is. Soms lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Genieten en onthaasten, dat kan het hoofdthema zijn van uw verblijf op Ameland bij HappyNes.

Ieder seizoen is geschikt voor een bezoek van HappyNes!

Ieder seizoen is geschikt om Ameland te ontdekken. Op de fiets door de duinen in de lentezon ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Tijdens een mooie zomerdag lekker languit op het strand of brengt u een bezoek aan de braderieën, activiteiten en feesten die georganiseerd worden.

In september als het weer wat rustiger word kunt u meedoen of supporter zijn van het sportieve evenement de Tri-Ambla. Of ga zelf lekker sportief bezig zijn wandelen, golfen, tennissen, zwemmen, paardrijden, het is hier allemaal mogelijk.

Snuif in de herfst de geur van het najaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. Houd u van wandelen? Doe dan eens mee aan de georganiseerde wandeling tussen Slik & Zand in oktober of rondje Ameland in juni. Na de herfstvakantie gaan we dan de maand november in die in het teken staat van de Kunstmaand met op vele plaatsen bezichtingen en voorstellingen. En dan ja, dan wordt het winter. Alles gaat even weer een stukje langzamer en dan geniet u van het relaxte sfeertje van het eilandleven.

Heeft u eral zin in? happyNes biedt u 15 vakantiewoningen, 2 bed en breakfastkamers allen van comfortabel tot super de luxe met alles erop en eraan. Van 1 persoon tot ruim 100 personen, kijk op de site of mail voor info. 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Schoolvakanties 2019/2020

Door Aukje op dinsdag 8 maart 2016.

Schoolvakantie, de tijd om heerlijk met het gezin naar Ameland te gaan in eigen land. Hier vindt u een overzicht van de landelijke schoolvakanties en feestdagen in 2017. Klik hieronder op de vakantieperiode dat u graag op vakantie wilt en kies uit alle mooie beschikbare vakantiehuizen in die periode.

Lees verder >

Demonstraties Paarden Reddingsboot Ameland

Door Aukje op dinsdag 23 februari 2016.

Demonstratie paardenreddingsboot

Bent u binnenkort op vakantie op Ameland?  Kijk dan of de paardenreddingsboot uitvaart. Zo spectaculair, zo geweldig dat moet je een keer meegemaakt hebben. Met denderend geweld trekken 10 stoere paarden de oude Amelander reddingsboot over de straat, het strand en door de branding de zee in. De start is vanuit het MaritiemCantrum Abraham Fock centrum (vroegere reddingsbootmuseum) en de lancering is op het Zuid-West strand van Hollum, aan het eind van het Tjettepad.

Lees verder >

Outdoor Center Beach Ameland

Door Aukje op vrijdag 17 juni 2016.
Categorieën:Actief

Of je nu op zoek bent naar outdoor (strand)activiteiten voor het hele gezin, een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje dan is… Outdoor Center Beach Ameland is de plaats voor outdoor (strand)activiteiten op maat.

Veel ervaring of geen ervaring, jong of oud… er is altijd wel iets leuks te doen allen of in een groep. Zo kun je er terecht voor stoere en spannende sportaktiviteiten als strandzeilen, blowkarten, golfsurfen, kitesurfen, brandingkayakken, powervliegeren, boogschieten en nog veel meer!

Lees verder >