HappyNes, uw thuis op Ameland!

Door Aukje op woensdag 13 april 2016.

HappyNes staat op een unieke locatie, omgeven door veel groen midden in het centrum van Nes. Het is centraal gelegen maar wel lekker rustig. Hier kunt U nog ’s morgens wakker worden van het getjilp van de vogels of het kraaien van de haan. Het is een mooi stukje Ameland, misschein wel het best bewaarde geheim van Ameland, waar iedereen, jong en oud kan genieten en thuiskomen. HappyNes, uw thuis op Ameland!

Voor gezinnen en famillie is het er een walhalla bij. Als gast vind u hier de ruimte om tot rust te komen. Uw kinderen kunnen er heerlijk spelen, ravotten en gebruik maken van de vele skelters, ligfietsen en ander rijdend speelgoed. Maar niet alleen gezinnen komen er , maar ook stellen, ouderen, vriendengroepen, sportclubs die door de centrale ligging van slechts 3 minuten lopen van het dorp, de winkeltjes en de warme bakker er graag erblijven. Ook voro diegenen die slecht ter been zijn, een rollator nodig hebben of een rolstoel kunnen er vaak terecht. Een aantal woningen beschikken over ruime slaapkamers met badkamer en toilet op de begane grond. Daardoor is HappyNes is het adres , voor íedereen  het hele jaar rond!

En ook Ameland daar is zoveel te doen en beleven. De authentieke gezellige dorpjes, de ongerepte natuur, kilometers strand waar je kunt wandelen zonder mensen tegen te komen, eeuwenoude tradities; op Ameland maakt u kennis met het leven zoals het bedoeld is. Soms lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Genieten en onthaasten, dat kan het hoofdthema zijn van uw verblijf op Ameland bij HappyNes.

Ieder seizoen is geschikt voor een bezoek van HappyNes!

Ieder seizoen is geschikt om Ameland te ontdekken. Op de fiets door de duinen in de lentezon ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Tijdens een mooie zomerdag lekker languit op het strand of brengt u een bezoek aan de braderieën, activiteiten en feesten die georganiseerd worden.

In september als het weer wat rustiger word kunt u meedoen of supporter zijn van het sportieve evenement de Tri-Ambla. Of ga zelf lekker sportief bezig zijn wandelen, golfen, tennissen, zwemmen, paardrijden, het is hier allemaal mogelijk.

Snuif in de herfst de geur van het najaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. Houd u van wandelen? Doe dan eens mee aan de georganiseerde wandeling tussen Slik & Zand in oktober of rondje Ameland in juni. Na de herfstvakantie gaan we dan de maand november in die in het teken staat van de Kunstmaand met op vele plaatsen bezichtingen en voorstellingen. En dan ja, dan wordt het winter. Alles gaat even weer een stukje langzamer en dan geniet u van het relaxte sfeertje van het eilandleven.

Heeft u eral zin in? happyNes biedt u 15 vakantiewoningen, 2 bed en breakfastkamers allen van comfortabel tot super de luxe met alles erop en eraan. Van 1 persoon tot ruim 100 personen, kijk op de site of mail voor info. 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Rondvluchten en Parachutespringen

Door Aukje op dinsdag 8 maart 2016.

Het meest Noordelijke vliegveld is gelegen op Ameland in Ballum. Een vliegveld op Ameland wie zou dat nu verwachten? Het vliegveld ligt op zo’n 6 kilometer bij ons vandaan en is per fiets goed te bereiken. 

Lees verder >

Zeilen op de Waddenzee met een Klipper

Door Aukje op dinsdag 8 maart 2016.

Houdt u van zeilen of wilt u weleens wat bijzonders meemaken? Vaar dan eens met de Willem Jacob klipper mee over de Waddenzee. De Waddenzee is de enige ruige natuur die wij nog hebben in Nederland. Dit is ook erkend door de Unesco, die het gebied erkende als Werelderfgoed.

Zeilen is een fantastische gelegenheid om met elkaar sportief bezig te zijn. Zeilen brengt u terug naar de dingen die er echt toe doen. Een beetje wind doet wonderen.

Lees verder >

Geschiedenis HappyNes

Door Aukje op woensdag 16 maart 2016.

'Al 50 jaar een gezellig familiebedrijf'. Nes is met ongeveer 1200 inwoners een van de grootste dorpen op het Waddeneiland Ameland. Wie van gezellige drukte houdt, is in Nes zeker op zijn plaats. Winkels en restaurants harmoniëren met de prachtige oude huisjes en gebouwen. Door een uitstekend restauratiebeleid heeft Nes haar unieke charme weten te behouden. De oude kern van Nes is gebouwd om de vrijstaande kerktoren uit 1723. Deze toren is niet verbonden met een kerk maar diende als zeebaken.

Lees verder >