Trouwen op Ameland !

De mooiste dag van je leven… Hebt u er weleens aan gedacht om het  ja-woord op Ameland te geven?  Romantischer kan het bijna niet! Want wat een mooie wereld is het hier, omringd door zee, strand, bos en duinen. Ver weg van de drukte van de ‘vaste wal’ . Hier kunt u in het gezelschap van familie en vrienden of juist, voor wie dat wil, zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven in het huwelijk treden. Ameland ademt romantiek uit voor wie het wil voelen, zien en horen.

Maar of u nu droomt van een grote bruiloft met veel familie en vrienden, of van een klein intiem huwelijksfeest, het moment waarop u daadwerkelijk ‘Ja’ tegen elkaar zegt moet onvergetelijk zijn. 

Door ervoor te kiezen het ja-woord op Ameland uit te spreken, heeft u al een eerste stap gezet om van de huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken!  

Ameland heeft altijd een trouwlocatie die bij ú past!

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen unieke wensen voor een trouwlocatie. Met meer dan 10 verschillende trouwlocaties vindt u vast en zeker de locatie die bij uw wensen past!  Wat dacht u van het gemeentehuis, de Oerdhut, de oudheidskamer, de zeehondenboot of het strand. Of het pittoresk kerkje aan het Vermaningspad in Nes op slechts 3 minuten lopen bij ons vandaan. Wat is er niet leuker dan bij ons verblijven en te voet naar de trouwlocatie te gaan?   

Trouwambtenaar

Als de datum is geprikt en een trouwlocatie is gekozen, bespreekt u uw wensen voor de plechtigheid met uw eigen trouwambtenaar. De gemeente Ameland beschikt over ervaren trouwambtenaren die, al dan niet gekleed in een Amelander toga, ervoor zorgen dat uw dag geheel in Amelander stijl verloopt. Sinds vorig jaar ben ik door de gemeente Ameland aangesteld als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mag ook ik mensen in de echt verbinden.

Ook trouwen op Ameland boek hier een vakantiehuis of extra grote XL woning!