Trouwen op Ameland !

Door Aukje op woensdag 16 maart 2016.

De mooiste dag van je leven… Hebt u er weleens aan gedacht om het  ja-woord op Ameland te geven?  Romantischer kan het bijna niet! Want wat een mooie wereld is het hier, omringd door zee, strand, bos en duinen. Ver weg van de drukte van de ‘vaste wal’ . Hier kunt u in het gezelschap van familie en vrienden of juist, voor wie dat wil, zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven in het huwelijk treden. Ameland ademt romantiek uit voor wie het wil voelen, zien en horen.

Maar of u nu droomt van een grote bruiloft met veel familie en vrienden, of van een klein intiem huwelijksfeest, het moment waarop u daadwerkelijk ‘Ja’ tegen elkaar zegt moet onvergetelijk zijn. 

Door ervoor te kiezen het ja-woord op Ameland uit te spreken, heeft u al een eerste stap gezet om van de huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken!  

Ameland heeft altijd een trouwlocatie die bij ú past!

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen unieke wensen voor een trouwlocatie. Met meer dan 10 verschillende trouwlocaties vindt u vast en zeker de locatie die bij uw wensen past!  Wat dacht u van het gemeentehuis, de Oerdhut, de oudheidskamer, de zeehondenboot of het strand. Of het pittoresk kerkje aan het Vermaningspad in Nes op slechts 3 minuten lopen bij ons vandaan. Wat is er niet leuker dan bij ons verblijven en te voet naar de trouwlocatie te gaan?   

Trouwambtenaar

Als de datum is geprikt en een trouwlocatie is gekozen, bespreekt u uw wensen voor de plechtigheid met uw eigen trouwambtenaar. De gemeente Ameland beschikt over ervaren trouwambtenaren die, al dan niet gekleed in een Amelander toga, ervoor zorgen dat uw dag geheel in Amelander stijl verloopt. Sinds vorig jaar ben ik door de gemeente Ameland aangesteld als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mag ook ik mensen in de echt verbinden.

Ook trouwen op Ameland boek hier een vakantiehuis of extra grote XL woning!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Schoolvakanties 2019/2020

Door Aukje op dinsdag 8 maart 2016.

Schoolvakantie, de tijd om heerlijk met het gezin naar Ameland te gaan in eigen land. Hier vindt u een overzicht van de landelijke schoolvakanties en feestdagen in 2020. Klik hieronder op de vakantieperiode dat u graag op vakantie wilt en kies uit alle mooie beschikbare vakantiehuizen in die periode.

Lees verder >

osternurlaub, Ostereier suchen bei HappyNes dass macht spass!

Door Aukje op woensdag 3 januari 2018.

Wie wäre es mit einem urlaub zu Ostern? Happynes-ameland.de hat viele attraktive Angebote für ein Osternurlaub mit Freunden oder Familie in einem Ferienhaus oder einer Ferienwohnung. Auch im Ferienhaus wird es den Kids Spaß machen Ostereier zu suchen und danach gemeinsam einen Spaziergang zu unternehmen am Strand. viel Speilspass vor die Kinder oder bei schones Wetter Wassersport.

Lees verder >

Geschiedenis HappyNes