Trouwen op Ameland !

Door Aukje op woensdag 16 maart 2016.

De mooiste dag van je leven… Hebt u er weleens aan gedacht om het  ja-woord op Ameland te geven?  Romantischer kan het bijna niet! Want wat een mooie wereld is het hier, omringd door zee, strand, bos en duinen. Ver weg van de drukte van de ‘vaste wal’ . Hier kunt u in het gezelschap van familie en vrienden of juist, voor wie dat wil, zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven in het huwelijk treden. Ameland ademt romantiek uit voor wie het wil voelen, zien en horen.

Maar of u nu droomt van een grote bruiloft met veel familie en vrienden, of van een klein intiem huwelijksfeest, het moment waarop u daadwerkelijk ‘Ja’ tegen elkaar zegt moet onvergetelijk zijn. 

Door ervoor te kiezen het ja-woord op Ameland uit te spreken, heeft u al een eerste stap gezet om van de huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken!  

Ameland heeft altijd een trouwlocatie die bij ú past!

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen unieke wensen voor een trouwlocatie. Met meer dan 10 verschillende trouwlocaties vindt u vast en zeker de locatie die bij uw wensen past!  Wat dacht u van het gemeentehuis, de Oerdhut, de oudheidskamer, de zeehondenboot of het strand. Of het pittoresk kerkje aan het Vermaningspad in Nes op slechts 3 minuten lopen bij ons vandaan. Wat is er niet leuker dan bij ons verblijven en te voet naar de trouwlocatie te gaan?   

Trouwambtenaar

Als de datum is geprikt en een trouwlocatie is gekozen, bespreekt u uw wensen voor de plechtigheid met uw eigen trouwambtenaar. De gemeente Ameland beschikt over ervaren trouwambtenaren die, al dan niet gekleed in een Amelander toga, ervoor zorgen dat uw dag geheel in Amelander stijl verloopt. Sinds vorig jaar ben ik door de gemeente Ameland aangesteld als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mag ook ik mensen in de echt verbinden.

Ook trouwen op Ameland boek hier een vakantiehuis of extra grote XL woning!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

osternurlaub, Ostereier suchen bei HappyNes dass macht spass!

Door Aukje op woensdag 3 januari 2018.

Wie wäre es mit einem urlaub zu Ostern? Happynes-ameland.de hat viele attraktive Angebote für ein Osternurlaub mit Freunden oder Familie in einem Ferienhaus oder einer Ferienwohnung. Auch im Ferienhaus wird es den Kids Spaß machen Ostereier zu suchen und danach gemeinsam einen Spaziergang zu unternehmen am Strand. viel Speilspass vor die Kinder oder bei schones Wetter Wassersport.

Lees verder >

Zeilen op de Waddenzee met een Klipper

Door Aukje op dinsdag 8 maart 2016.

Houdt u van zeilen of wilt u weleens wat bijzonders meemaken? Vaar dan eens met de Willem Jacob klipper mee over de Waddenzee. De Waddenzee is de enige ruige natuur die wij nog hebben in Nederland. Dit is ook erkend door de Unesco, die het gebied erkende als Werelderfgoed.

Zeilen is een fantastische gelegenheid om met elkaar sportief bezig te zijn. Zeilen brengt u terug naar de dingen die er echt toe doen. Een beetje wind doet wonderen.

Lees verder >

Rondvluchten en Parachutespringen

Door Aukje op dinsdag 8 maart 2016.

Het meest Noordelijke vliegveld is gelegen op Ameland in Ballum. Een vliegveld op Ameland wie zou dat nu verwachten? Het vliegveld ligt op zo’n 6 kilometer bij ons vandaan en is per fiets goed te bereiken. 

Lees verder >