Trouwen op Ameland !

Door Aukje op woensdag 16 maart 2016.

De mooiste dag van je leven… Hebt u er weleens aan gedacht om het  ja-woord op Ameland te geven?  Romantischer kan het bijna niet! Want wat een mooie wereld is het hier, omringd door zee, strand, bos en duinen. Ver weg van de drukte van de ‘vaste wal’ . Hier kunt u in het gezelschap van familie en vrienden of juist, voor wie dat wil, zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven in het huwelijk treden. Ameland ademt romantiek uit voor wie het wil voelen, zien en horen.

Maar of u nu droomt van een grote bruiloft met veel familie en vrienden, of van een klein intiem huwelijksfeest, het moment waarop u daadwerkelijk ‘Ja’ tegen elkaar zegt moet onvergetelijk zijn. 

Door ervoor te kiezen het ja-woord op Ameland uit te spreken, heeft u al een eerste stap gezet om van de huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken!  

Ameland heeft altijd een trouwlocatie die bij ú past!

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen unieke wensen voor een trouwlocatie. Met meer dan 10 verschillende trouwlocaties vindt u vast en zeker de locatie die bij uw wensen past!  Wat dacht u van het gemeentehuis, de Oerdhut, de oudheidskamer, de zeehondenboot of het strand. Of het pittoresk kerkje aan het Vermaningspad in Nes op slechts 3 minuten lopen bij ons vandaan. Wat is er niet leuker dan bij ons verblijven en te voet naar de trouwlocatie te gaan?   

Trouwambtenaar

Als de datum is geprikt en een trouwlocatie is gekozen, bespreekt u uw wensen voor de plechtigheid met uw eigen trouwambtenaar. De gemeente Ameland beschikt over ervaren trouwambtenaren die, al dan niet gekleed in een Amelander toga, ervoor zorgen dat uw dag geheel in Amelander stijl verloopt. Sinds vorig jaar ben ik door de gemeente Ameland aangesteld als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mag ook ik mensen in de echt verbinden.

Ook trouwen op Ameland boek hier een vakantiehuis of extra grote XL woning!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

HappyNes, uw thuis op Ameland!

Door Aukje op woensdag 13 april 2016.

HappyNes staat op een unieke locatie, omgeven door veel groen midden in het centrum van Nes. Het is centraal gelegen maar wel lekker rustig. Hier kunt U nog ’s morgens wakker worden van het getjilp van de vogels of het kraaien van de haan. Het is een mooi stukje Ameland, misschein wel het best bewaarde geheim van Ameland, waar iedereen, jong en oud kan genieten en thuiskomen. HappyNes, uw thuis op Ameland!

Lees verder >

Outdoor Center Beach Ameland

Door Aukje op vrijdag 17 juni 2016.
Categorieën:Actief

Of je nu op zoek bent naar outdoor (strand)activiteiten voor het hele gezin, een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje dan is… Outdoor Center Beach Ameland is de plaats voor outdoor (strand)activiteiten op maat.

Veel ervaring of geen ervaring, jong of oud… er is altijd wel iets leuks te doen allen of in een groep. Zo kun je er terecht voor stoere en spannende sportaktiviteiten als strandzeilen, blowkarten, golfsurfen, kitesurfen, brandingkayakken, powervliegeren, boogschieten en nog veel meer!

Lees verder >

Geschiedenis HappyNes

Door Aukje op woensdag 16 maart 2016.

'Al 50 jaar een gezellig familiebedrijf'. Nes is met ongeveer 1200 inwoners een van de grootste dorpen op het Waddeneiland Ameland. Wie van gezellige drukte houdt, is in Nes zeker op zijn plaats. Winkels en restaurants harmoniëren met de prachtige oude huisjes en gebouwen. Door een uitstekend restauratiebeleid heeft Nes haar unieke charme weten te behouden. De oude kern van Nes is gebouwd om de vrijstaande kerktoren uit 1723. Deze toren is niet verbonden met een kerk maar diende als zeebaken.

Lees verder >