Neem uw hond mee op vakantie !

Natuurlijk is je vakantie niet compleet als je hond niet mee mag. Als eigenaar van 2 hele lieve honden Famke en Binky begrijpen we dat dus gaat de hond gewoon mee naar HappyNes!  Ga lekker met hem wandelen in de natuur, over het strand en door het bos. Een betere uitvalsbasis dan bij ons, in een van de vakantiewoningen of appartementen is er niet,  want bij ons is uw hond van harte welkom!  Zo geniet zowel u als uw hond van een welverdiende vakantie!

 

Beeldt u eens in, heerlijk lange wandelingen over het strand, de hond lekker laten rennen en snuffelen en als u in uw huisje aankomt neemt hij wat te drinken en valt uitgeput aan uw voeten in slaap.

Ameland is een zeer hond vriendelijk eiland. Op de (bewaakte) badstranden, in de dorpen en in de bossen zijn honden van harte welkom, als ze netjes aan de lijn lopen. Mocht u voorbij het badstrand zijn dan mogen ze ook los mits ze komen als u ze roept!

Meerdere honden mee op vakantie

Hebt u meer dan één hond, dan is het een hele klus om een vakantiebestemming te vinden. Met twee of meer honden lijkt het wel dubbel zo moeilijk om een leuke geschikte vakantie stek te vinden. Gelukkig heeft HappyNes een aantal vakantiehuizen waar twee honden welkom zijn. Neem gerust contact op om te informeren naar onze vakantiehuizen waar twee of meer honden mee naar toe genomen mogen worden.

Wij bieden huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan op het mooiste eiland in de Waddenzee: Ameland.