Online werken bij Happynes.

Online studeren en werken kan ook op Ameland bij Happynes!

Begin het jaar goed en kom voor een weekend, week of midweek naar Ameland. Wij zijn en blijven open wat natuurlijk super is.  En als je dan toch thuis moet werken en de kinderen krijgen online les waar kun je dat dan beter doen dan op Ameland? Even wat anders, even uit de sleur. Lekker als het (school)werk gedaan is er samen even op uit te gaan. Even uitwaaien op het strand, lekker wandelen door de bossen en genieten van de tijd samen en de rust en ruimte die Ameland te bieden heeft.

Onze woningen beschikken over goed internet en geschikte werkruimte dus doe eens gek en kom naar Ameland!

Winkels & restaurants

Natuurlijk is het coronavirus ook op Ameland niet weg en moeten we ons ook hier aan de regels houden. Op dit moment zijn de restaurants  dan ook niet open maar wel is het mogelijk om op diverse plaatsen eten en drinken af te halen en/of te laten bezorgen.  Boodschappenservice voor aankomst is ook mogelijk.

Boot, Wagenborgpassagiersdiensten ( www.wpd.nl)

Een auto meenemen naar Ameland is niet nodig maar kan natuurlijk natuurlijk wel. In de wintermaanden is er  voldoende beschikbaarheid maar voor een up to dat beschikbaarheid van de afvaarten verwijs ik u naar de site van de rederij. Laat u uw auto op het vasteland in Holwerd staan? Dan is het ook mogelijk een auto op Ameland te huren of een fiets. De fiets kan als je aankomt klaar staan bij de boot of bij uw woning. De fietsverhuurder kan zelfs uw bagage naar de woning brengen. Lekker handig toch?

Tot ziens in Nes, tot ziens bij Happynes!

Groetjes,

Aukje Mosterman